Skip to content
Wandobjecten en kunst met bladgoud

Deze pagina bevat een selectie van mijn kunst- en wandobjecten met bladgoud. Al mijn creaties zijn handgemaakt en uniek. Kenmerkend voor mijn werk is het gebruik van kleuren, reliëf, vormen en patronen uit de natuur. Met bladgoud voorzie ik mijn werk van diepe, elegante tonen en bovendien een zeer duurzame afwerking.

De kunst van het vergulden werd al toegepast door verschillende antieke beschavingen. Ik heb mij geschoold in hun oude technieken en breng bladgoud met de hand aan. Het inspireert mij om dit eeuwenoude ambacht toe te passen op moderne objecten die hedendaagse interieurs sieren.

Gallerij
Vergulden voor verschillende budgetten

Vergulden is het aanbrengen van een dun laagje bladgoud op een voorwerp. Dat kan met echt bladgoud en met imitatie bladgoud. Echt bladgoud kan niet roesten en zal zodoende nooit verkleuren. Het is een zeer duurzaam en slijtvast materiaal dat mede om die reden kostbaar is.

Omdat ik een voorstander ben van betaalbare kunst voor alle budgetten werk ik ook met imitatie bladgoud, ofwel bladmetaal. Zo kan ik mij niet alleen schikken naar de kleinere portemonnee, maar heb ik ook veel mogelijkheden voor het gebruik van verschillende kleuren en effecten. De afwerking met bladmetaal is heel geschikt voor objecten die binnenshuis worden opgehangen en weinig of niet worden aangeraakt.

Kunst met bladgoud op maat

Bent u na het zien van mijn portfolio geïnteresseerd in uw eigen, unieke object met bladgoud? Ik maak graag kunst in opdracht, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Misschien bent u geïnspireerd door een van mijn huidige werken of heeft u een geheel eigen idee. Op basis van uw wensen creëer ik, geheel in eigen stijl, graag een kunstwerk op maat voor u.

Neem contact op voor kunst in opdracht
Back To Top