Skip to content

Vanouds muurschildering

Materiaal:
Bladgoud op muur
Formaat:
200 x 415 cm
Jaar:
2022
In opdracht of vrij werk:
In opdracht
Te koop:
ja
Muurschildering met bladgoud

Met een muurschildering brengt u extra beleving in uw restaurant of horecazaak. Een echte eyecatcher die sfeerbepalend is en bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Net als een uitstekend menu en service is het creëeren van de juiste sfeer immers minstens zo belangrijk.

Met bladgoud en/of olieverf maak ik muurschilderingen en wandobjecten voor restaurants, café’s, hotels en andere bedrijven. Ieder ontwerp is uniek, maar altijd passend bij uw huisstijl en merk. Of dat nu klassiek, modern of funky is: de mogelijkheden met bladgoud en olieverf zijn oneindig.

Op basis van uw idee, stijl en de beschikbare ruimte maak ik een ontwerp dat op uw muur zal prijken. Dit kan één muurschildering omvatten, maar desgewenst ook een combinatie van meerdere voor een groter geheel.

Bladgoud muurschildering Vanouds

Een voorbeeld van een muurschildering met bladgoud is mijn werk voor restaurant Vanouds in Doetinchem. Dit is een toonaangevende horecazaak, ingericht in een klassieke stijl met moderne elementen, passend bij de vier historische panden waarin zij gevestigd zijn. Vanouds wil het Achterhoekse gevoel van thuiskomen en ongedwongenheid uitstralen. Met verschillende symbolen, stijlelementen en schilderingen eren zij het gevoel van deze regio.

Voor hen heb ik een muurschildering met bladgoud gemaakt die herkenbare gebouwen en scènes uit Doetinchem weergeeft. Het is een subtiele tekening die door het bladgoud veel uitstraling heeft en stijlvol weerkaatst door het sfeerlicht in het restaurant. Naast de muurschildering heb ik een bijpassend schilderij gemaakt met olieverf en bladgoud, getiteld Vanouds, toen en nu.

Muurschildering in uw eigen restaurant

Wilt u een muurschildering met bladgoud en/of olieverf laten maken voor uw restaurant of bedrijf? Ik ben gevestigd in Doetinchem maar ben als kunstenaar actief in heel Nederland en ook daarbuiten. In mijn manier van werken houd ik er rekening mee dat uw restaurant of bedrijf zoveel mogelijk open blijft. Ik ben dan ook flexibel qua werkuren. Hoe lang het duurt om de muurschildering in uw restaurant of ruimte aan te brengen is afhankelijk van het formaat, de materiaalkeuze en de details.

Neem contact op met Steven Thus
Back To Top