Skip to content
Een schilderij in opdracht laten maken

Wilt u graag een persoonlijk schilderij in opdracht laten maken? Ik creëer veelvuldig realistische olieverf schilderijen, collages en muurschilderingen op maat. Dat doe ik voor zowel particuliere als zakelijke kunstliefhebbers.

U kunt bij mij een schilderij in opdracht laten maken van een onderwerp naar uw keuze. Bijvoorbeeld van een voor u bijzondere plek, gebeurtenis of voorwerp, maar ook van een dierbaar persoon of dier. Daarbij kunt u uw ideeën en voorkeuren qua formaat, kleurstelling en materiaal aangeven.

In mijn geheel eigen stijl leg ik het gewenste onderwerp vervolgens graag voor u vast op een linnen doek of een muur. Kenmerkend voor mijn werk is de realistische stijl en het gebruik van levendige kleuren. Ik schilder met olieverf en pas bladgoud toe voor het aanleggen van unieke accenten. Het resultaat is een betekenisvolle en blijvende herinnering voor aan of op de muur.

Gallerij
Een kunstwerk op maat: Hoe het werkt

Wat kunt u verwachten als u door mij een schilderij op maat wilt laten maken? Hieronder geef ik graag toelichting op mijn werkwijze.

  • Bekijk mijn online portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden
  • Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek
  • Stuur foto’s of afbeeldingen mee van het gewenste onderwerp of uw inspiratie
  • Geef uw ideeën en eventuele wensen door qua formaat, materiaal en kleuren
  • Op basis van uw wensen en mijn stijl maak ik een voorstel voor het schilderij dat u in opdracht wilt laten maken. Hierbij communiceer ik duidelijk over de verwachte levertijd. Bij akkoord breng ik 20% van de prijs in rekening en ga ik voor u aan de slag.
  • Tijdens mijn werk ontvangt u regelmatig een update in de vorm van een foto of video
  • Na afronding en bij uw volledige tevredenheid lever ik het schilderij op en breng de resterende 80% in rekening. Ik verstuur of breng het kunstwerk graag naar u toe.
Schilderij in opdracht laten maken: Wat het kost

De kosten van het laten maken van een persoonlijk schilderij in opdracht zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst zijn het formaat en de gewenste ondergrond (linnen doek of bijvoorbeeld een muur) van invloed op de prijs, net als het onderwerp en de materiaalkeuze. Zo is het vastleggen van een gedetailleerd landschap of een portret met accenten in bladgoud bewerkelijker dan een schilderij met een egale achtergrond in olieverf. De prijs voor een kunstwerk op maat verschilt daarom van schilderij tot schilderij.

Neem contact met mij op voor een kunstwerk op maat
Back To Top